Mikrosementti

Mikrosementti on monikäyttöinen 2-4mm vahvuinen design-betonipinnoite. Käyttökohteita ovat kuivatilan lattiat, seinät, märkätilojen kuten kylpyhuoneiden seinät sekä lattiat. Mikrosementillä voidaan pinnoittaa myös pesualtaat, ammeet sekä kokonaiset uima-altaat. Näissä tapauksissa on kuitenkin käytettävä kyseiseen tarkoitukseen nimenomaan valmistettua mikrosementtiä, joka kestää jatkuvan vesi-kloorirasituksen. Myös tätä mikrosementtilaatua on meillä varastossa.

Mikrosementin käyttökohteet

Moni haluaa nykyään modernia betonipintaa uuteen omakotitaloonsa. Myöskin remonttikohteissa mikrosementin käyttö on hyvin yleistä. Liiketiloissa mikrosementillä voidaan toteuttaa esimerkiksi lattiat, tehosteseinät, baari- ja myyntitiskit. Mikrosementin käytössä oikeastaan vain mielikuvitus on rajana. Mikrosementin voi asentaa melkein minkä tahansa materiaalin päälle ja tarttuvuus on aina hyvä. Pohjamateriaalin oikeastaan ainoa vaatimus on se että pohja ei elä kovin rajusti saumoista, sillä jyrkkä elämisliike esimerkiksi levyjen saumojen kohdalla voi aiheuttaa hiushalkeaman myös mikrosementtipinnoitteeseen. Asennus onnistuu muun muassa seuraavien materiaalien päälle: kaikki betonipinnat ja tasoitteet, asennus suoraan laatan päälle, kipsilevyn päälle, parketin päälle kunhan parketti on hyväkuntoinen(lasikuituverkkoa käytetään vahvikkeena).

Asennustyö

Mikrosementin asennustyö kestää yleensä 3-5 työpäivää. Toteutukseen olisi hyvä varata koko viikko maanantaista sunnuntaihin, siten että toteutukselle varataan 5 työpäivää ja 2 päivää pintasuoja-aineen kuivumiselle. Pienissä kohteissa toteutus voidaan hoitaa minimissään 3 vuorokaudessa. Laatan päälle asennettaessa aikataulu venyy aina yhden vuorokauden laattojen saumojen vaatiman lisätyön takia.

Asennustyö suoritetaan siten että ensin tehdään 2-3 kerrosta karkeammalla mikrosementillä ja tämän jälkeen 2-3 kerrosta hienommalla laadulla. Näiden toimenpiteiden jälkeen pinta hiotaan sekä käsitellään pintasuoja-aineilla kahteen kertaan. Yleensä myös kerrosten toteutuksen välillä pinta hiotaan 1-2 kertaan ennen seuraavan kerroksen tekoa.

Asennustyö kannattaa teettää meillä etenkin jos pinta-ala on suuri. Pienemmissä pinta-aloissa toteutuksen voi tehdä myös itse tai teettää omalla työmiehellä, tähän meiltä löytyvät hyvät ohjeet sekä kirjallisena että videoin. Opastamme mielellämme myös puhelimitse.

Hinnasto mikrosementti

 • Hinta materiaaleille jos haluat tehdä toteutuksen itse. Minimitilaus 5m2. Nouto Vantaan varastoltamme tai vaihtoehtoisesti postituskulut lisätään. Yli 60m2 materiaalitilauksille pyydä tarjous.
 • Hinta mikrosementille asennettuna riippuu toteutettavasta pinta-alasta sekä kohteesta. Edullisinta per neliömetri on toteuttaa suuri lattiapinta-ala suoraan betonin päälle, kun taas kalliimpi ratkaisu neliömetriä kohden on esimerkiksi pienen seinän pinnoitus. Hinta mikrosementille asennettuna riippuu siis monesta seikasta, tämän vuoksi pyytäisimme täyttämään alla olevan tarjouspyyntölomakkeen tai soittamaan meille niin osaamme antaa sinulle tarkan hinnan juuri sinun kohteeseesi räätälöitynä. Meillä on markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat ja parhaat asentajat palkkalistoillamme.
 • Pyydä tarjousta:

  Kiitos tarjouspyynnöstäsi. Olemme vastaanottaneet tarjouspyyntösi. Otamme pian yhteyttä!
  Name*
  Email*:
  phone:
  Name*
  Kohteen katuosoite(valinnainen):
  Kohteen paikkakunta(valinnainen):
  Olen kiinnostunut...*
  Kuulit meistä(valinnainen):
  Arvioitu toteutettava m2:
  Viesti
  Lähetä *Vaaditut kentät

Mikrosementin värikartta

Klikkaa värikarttaa avataksesi sen suurempana.
( Avautuu pdf-tiedostona erilliseen ikkunaan )

Betonikuningas Mikrosementti värikartta, klikkaa nähdäksesi suurempana.


Saatavilla myös muita värejä, yläpuolella esiteltynä on Betonikuninkaan mikrosementin perusvärit. Valkoisen ja mustan väliltä pysymme skaalaamaan lähes kaikki harmaan sävyt.

Hyvä tietää

Mikrosementin asennus vaatii tiettyjä esivalmisteluita, riippuen kohteesta. Värisävyjä on saatavilla erittäin paljon. Pystymme skaalaamaan kaikki harmaan sävyt valkoisen ja pikimustan välillä. Myös erikoisemmat värit kuten esimerkiksi punainen, vihreä, sininen, keltainen, ruskea ja näiden variaatiot onnistuvat meiltä.

Alla huomioitavia asioita ennen asennusta:

Kun yllä olevat asiat on huomioitu on lopputulos aina paras mahdollinen. Älä epäröi kysyä jos sinulla askarruttaa jokin asia, tai pyytää apua yllä olevien valmisteluiden saattamisesta asianmukaiseen kuntoon. Autamme mielellämme, meille asiakas on Kuningas.

Ota yhteyttä

 • Mikrosementti
  Myynti ja aikataulutus
  Puhelin: 044 - 061 0480
  Whatsapp: 044 - 061 0480

 • Mikko Kuukasjärvi
  Myynti ja työnjohto
  Puhelin: 040 - 148 5906
  Whatsapp: 040 - 148 5906
  etunimi.sukunimi@betonikuningas.fi