Lattiavalu

Teemme A-luokan lattiavaluja pääasiassa alueella Espoo, Helsinki ja Vantaa. Toimialueemme kattaa kuitenkin koko pääkaupunkiseudun lähialueineen noin 200km säteellä Helsingistä. Suurempien kohteiden valut onnistuvat myös kauempana. Meiltä saat kokonaisvaltaisen palvelun, sisältäen laadukkaan lattiavalun, lattiabetonin pumpattuna sekä lattian jälkihoidon ja hionnat.

Teemme myös betonipinnoille jääviä lattioita omakotitaloihin ja julkisiin tiloihin. Autotalleissa suosittu ratkaisu on ns. Mastertop-pinnoite, joka tarkoittaa lattiavalua koneliippipinnalla jossa on lisänä erittäin hyvin kulutusta kestävä Mastertop-siroite joka hierretään betonin pintaan muutaman millin paksuisena kerroksena jo valuvaiheessa. Mastertop-pinnoite kestää esimerkiksi säännöllisen nastarenkailla ajon vahingoittumatta.

Hinnasto valutyö ja betoni

 • Hinta A-luokan lattiavalutyölle käsin hierrettynä ja liipattuna. Yleisin asiakkaiden valitsema valuvaihtoehto, betonilattian suoruus ja tasaisuus riittää hyvin esimerkiksi parketin ja normaalin laatan asennusta varten.
 • Hinta A-luokan lattiavalutyölle koneella hierrettynä ja käsin liipattuna. Tällä vaihtoehdolla saadaan suorempi lattia erityisesti jos lattiaan on tulossa suurikokoista laattaa.
 • Hinta A-luokan lattiavalutyölle koneella hierrettynä ja koneliipattuna. Tämä vaihtoehto tekee täysin sileän ja valmiin pinnan. Käytetään esimerkiksi jos lattia on tarkoitus jättää betonipinnalle esimerkiksi omakotitalojen sisätiloissa sekä autotalleissa.
 • Lattiabetoni C25/30 (K30 lujuusluokka) hieno16 S3 kuljetettuna ja pumpattuna sisältäen myös betoniautojen palveluaikakorvaukset ja pumppausputkiston voitelut. Yleisin lattiavaluissa käytetty betonilaatu.
 • Nopeasti pinnoitettava lattiabetoni NP C25/30 (K30 lujuusluokka) hieno16 S3 kuljetettuna ja pumpattuna. Kuivumisaika on noin 2cm per viikko, joka on kaksinkertainen tavalliseen lattiabetoniin verrattuna.
 • Hinnasto on voimassa yli 60m2 valutöille ja yli 6m3 betonitoimituksille.

Lattiavalun laatu

Teemme pelkästään A-luokan lattiavaluja. Hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi on tärkeää että seuraavat asiat on työmaalla huomoitu ennen lattiavalua. Meiltä saat tilattua myös esivalmistelut työmaalle jos et itse ehdi tehdä tai saada työmiehiäsi hoitamaan valmisteluita asianmukaiseen kuntoon.

Kun yllä olevat asiat on huomioitu on lopputulos aina paras mahdollinen. Älä epäröi kysyä jos sinulla askarruttaa jokin asia, tai pyytää apua yllä olevien valmisteluiden saattamisesta asianmukaiseen kuntoon. Autamme mielellämme, meille asiakas on Kuningas.

Ota yhteyttä

 • Mikko Kuukasjärvi
  Myynti ja työnjohto
  Puhelin: 040 - 148 5906
  Whatsapp: 040 - 148 5906
  etunimi.sukunimi@betonikuningas.fi