Näiden yksityisyysasetusten rikkominen

Tällä sivulla olevien sisällön käyttöön liittyvien sääntöjen rikkominen johtaa rikkomuksen edellyttämiin toimenpiteisiin. Tässä arvioimme mahdollisen hyötymistarkoituksen saatuja taloudellisia etuja sekä meille mahdollisesti syntyneitä vahinkoja, kuten taloudelliset vahingot sekä brändimme mahdolliset vahingot.

Käytämme erittäin edistyksellisiä työkaluja näiden sääntöjen seurannassa, joka kattaa internetin sekä eri somekanavien automaattiset hakurobotit ja hälyytysasetukset kun sisältöämme löytyy muualta kuin näiltä sivuilta.

On kuitenkin syytä huomauttaa että vahingossa näiden sääntöjen pieni rikkomus joka ei aiheuta vahinkoa ei edellytä meiltä mitään toimenpiteitä ja näin ollen sivuston sisältöä voi huoletta linkittää hyvässä tarkoituksessa.

Oikeudelliset huomautukset sivuston sisältöön liittyen

Tekstisisältö ja artikkelit

Sivuston betonikuningas.fi teksti- ja artikkelisisältöä saa lainata vapaasti kunhan muistaa mainita ja linkittää lähteen. Ilman mainintaa sisällön ottamisesta / linkittämisestä ja maininnassa olevaa linkkiä sivuille www.betonikuningas.fi sisällön käyttö on kielletty.

Kuvat ja videot

Sivuston betonikuningas.fi kuvien ja videoiden linkittäminen on sallittua edellyttäen että linkityksissä tai lainauksissa on selkeä maininta lähteestä www.betonikuningas.fi ja linkki sivustollemme.

Kuvien tai videoiden edes osittain omaan käyttöön ottaminen on kielletty ilman kirjallista lupaa. Tämä koskee myös sivustoltamme otettujen kuvien ja videoiden muokattuja versioita esimerkiksi kuvankäsittelyohjelmalla. Lupaa voit kysyä soittamalla meille tai sähköpostitse. Olemme avoimia jakamaan sisältöä kunhan siihen on perusteet ja varmistamme että käyttö ei loukkaa brändiämme eikä oikeuksiamme.

Sivuston laskurit ja kalenterit

Sivuston betonikuningas.fi laskureiden ja kalentereiden käyttäminen sivuston ulkopuolella on kielletty. Voit kuitenkin linkittää käyttämämme sivuston kalenterin ja laskurin ulkopuolisille sivustoille sekä sosiaaliseen mediaan, mutta niiden hyväksikäyttö muuhun tarkoitukseen on kielletty.

Siirry tästä yhteystiedot-sivulle