Betonilattian hionta

Meiltä saat betonilattian hionnan, kiillotuksen ja käsittelyn pääasiassa alueella Espoo, Helsinki ja Vantaa. Toimialueemme kattaa kuitenkin koko pääkaupunkiseudun lähialueineen noin 200km säteellä Helsingistä. Käytössämme on HTC:n timanttihiomakoneet sekä sementtiliiman hiontaan ja betonilattian vahaukseen sekä kiillotukseen soveltuvat edullisemmat lattianhoito- ja kiillotuskoneet.

Teemme hionnat avaimet käteen periaatteella tai vaihtoehtoisesti voimme myös vuokrata hiontakoneet ja imurit jos haluat säästää kustannuksissa ja tehdä hionnan itse.

Betonilattian hiontaa on monenlaista, edullisin on 1-2 viikkoa lattiavalun jälkeen tehtävä sementtiliiman hionta. Designbetonilattioiden timanttihionta sekä käsittely on myös erittäin suosittua ja kysytty palvelu betonilattioiden yleistyessä myös omakotitaloissa vuosi vuodelta. Myös vanhasta betonilattiasta voidaan hiomalla tehdä ns. designbetonilattia, jotkut käyttävät designlattioista nimitystä kiillotettu betonilattia.

Kun betonilattia jätetään viimeiseksi lattiapinnaksi täytyy se myös pintakäsitellä, jotta lattia hylkii likaa ja nesteitä. Betonilattiassa yleisimmin käytetty pintakäsittelyaine on silikaattikäsittely, jota kutsutaan myös ns. vesilasi-käsittelyksi. Asuintiloissa suosittelemme vielä silikaattikäsittelyn päälle lisäsuoja-ainetta, koska itse silikaattikäsittely ei anna yleensä riittävää suojaa jotta lattia pysyisi kauniina pitkään. Myös silikaatteja on monentasoisia ja hintaisia, näissä on kokemuksemme mukaan suuria laatueroja. Betonilattia voidaan suojata myös muilla aineilla, annamme tässä mielellämme opastusta ja suositteluja. Kaikista pitävin pinta nesteitä ja tahroja vastaan saadaan 2-komponenttisella lakalla (saatavilla kiiltoasteet matta,satiini ja kiiltävä), mutta lakka vie osan betonilattian ns. betonisuuden tunnusta joten kaikki asiakkaat eivät tätä halua käyttää.

HTC:n timanttihiomakoneemme käyvät ja on suunniteltu myös parketin ja puulattian hiontaan, teemme mielellämme myös näitä hiontatöitä. Kun hiotaan parkettia tai lankkulattiaa niin koneisiin laitetaan timanttien sijaan puun hiomiseen sopivat hiomapaperikiekot.

Hinnasto betonilattian hionta ja käsittely

 • Hinta sementtiliiman hionnalle paperikoneella suoritettuna. Sementtiliiman hionta täytyy tehdä 1-2 viikkoa lattiavalun jälkeen. Minimiveloitus 40m2.
 • Hinta sementtiliiman hionnalle timanttikoneella. Suosittelemme tätä vaihtoehtoa, koska timanttikoneella sementtiliima lähtee paljon paremmin pois kuin paperikoneella ja samalla timanttikone myös suoristaa lattiaa. Minimiveloitus 40m2.
 • Hinta betonilattian hionta- ja käsittelytyölle kun tehdään lattiasta designbetonilattiaa, viimeiselle pinnalle jäävää betonilattiaa. Tuntiveloituksen lisäksi veloitetaan timanttien kulutus joka on yleensä 100-200€ + alv 24% ja jos tehdään myös lattiapinnan suojakäsittely niin silloin veloitamme myös käytettävän suoja-aineen materiaalikulut. Suoja-aineita on monen hintaisia ja laatuisia, tämä käydään asiakkaan kanssa läpi mitkä ovat asiakkaan toivomukset ja vaatimukset suoja-aineelle ja valinta tehdään sen pohjalta.
 • Hinta parkettilattian ja puulattian hionnalle. Lisäksi veloitamme hiontapaperit kulutuksen mukaan. Meiltä saat myös parketti- sekä puulattian lakkaustyön halutessasi. Lakkaus suoritetaan samalla tuntihinnalla johon lisätään lakan materiaalikulut.
 • Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella tai soita ja kysy lisää!

  Kiitos tarjouspyynnöstäsi. Olemme vastaanottaneet tarjouspyyntösi. Otamme pian yhteyttä!
  Name*
  Email*:
  phone:
  Name*
  Kohteen katuosoite(valinnainen):
  Kohteen paikkakunta(valinnainen):
  Olen kiinnostunut...*
  Kuulit meistä(valinnainen):
  Arvioitu toteutettava m2:
  Viesti
  Lähetä *Vaaditut kentät

Ota yhteyttä

 • Mikko Kuukasjärvi
  Myynti ja työnjohto
  Puhelin: 040 - 148 5906
  Whatsapp: 040 - 148 5906
  etunimi.sukunimi@betonikuningas.fi